Travellerspointin Travel Blogit

Lennot varattu

Matkakuume nousee, 5 viikkoa reissuun...


View Kuukauden saarikierros Thaimaassa on Rainier's travel map.

Maaliskuun 2. päivä pitäisi lentää Finskillä ja Air Francella Helsingistä Pariisin kautta Bangkokiin ja sieltä samantein edelleen Air Asialla Hat Yaihin. Sitten onkin 30 päivää aikaa tutkia eteläisen Thaimaan saaria.
Helsinki-Pariisi-Bangkok lennot tulivat maksamaan 696,30€/henki, mikä ei ole mun mielestä lainkaan paha hinta, kun lennot tuli varattua vasta tammikuun alussa. Air Asian lento BKK-Hat Yai maksoi 1879bht sisältäen 15kg:n matkatavaramaksun. Myös tähän hintaan olen tosi tyytyväinen vaikka halvemmallakin noita Thaimaan sisäisiä lentoja on tehty. Lentoihin on mennyt yhteensä 743€/naama ja tonnilla pitäisi kuukausi tuolla elellä. En usko sen tuottavan ongelmia.

Nyt on sitten suunniteltu alustavasti reittiä ja matkakuume on alkaa olla melkomoinen. Ainoa varma asia on, että ensin mennään Koh Lipelle ja sieltä sitten aletaan matkustamaan hiljaksiin takaisin kohti Bangkokia. Muita mahdollisesti matkalle osuvia saaria on mm. Koh Mook, Koh Lanta, Koh Jum ja Koh Tao. Tosin monia muitakin mielenkiintoisia saaria löytyy. Eihän sitä vielä tiiä, mistä sitä itsensä sitten löytää.

Matkatavaroitakin on tullut mielessä kelattua ja tulee varmaan vielä useamman kerran kelattuakin, kun myönnän että itsellä on vähän ylipakkaamisen vikaa. Eihän tuolla oikeasti paljon muuta tarvitsisi kuin aurinkorasvaa, uikkarit, passin, kameran ja lompakon. Itseni tuntien rinkkaan tulee kuitenkin sullottua kaikkea muutakin mutta yritetään pysyä kohtuudessa tällä kertaa.

Ei tällä haavaa vielä muuta, yritän kestää matkakuumeen kanssa ja tutkia Thaimaan saaria lisää. Eiköhän se viis viikkoa tästä kulu.

Lähettäjä Rainier 2:13 Arkistoitu paikkaan Thailand Tagged koh_lipe thaimaa hat_yai

Lähetä sähköpostiFacebookStumbleUpon

Sisällysluettelo

Ole ensimmäinen kommentoija

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint