Travellerspointin Travel Blogit

Uusia saaria löydetty...

Netti ja matkaoppaat kuluneet hiirenkorville.. :D

Niin ei niitä saaria vielä fyysisesti ole päässyt löytämään, kun reissuun vielä 4 viikkoa mutta nettiä ja oppaita on tullut selattua enemmän kuin laki sallii. Tuntuu ettei 30 päivää riitä mihinkään. On olo, että reissussa pitäisi olla vähintään 3 kuukautta, jotta kerkeisi ilman juoksemista kiertämään kaikki paikat, joissa haluaisimme käydä. No, se hyvä puoli toki, että jää vielä seikkailtaa seuraavallekin reissulle. Takaan, ettei tämä ole viimeinen reissuni Tuhansien Hymyjen Maahan.

Uusina saarina suunnitelmiin ovat ilmestyneet ainakin Koh Libong ja Koh Phayam, joista jälkimmäinen oli vielä pari vuotta sitten Thaimaan salainen paratiisi saari. Toivottavasti saari edelleen sallii ramasuttavan chillailun, jossa aallot laulavat tuutulaulua rantabungalowin terassilla riippumatossa päivänokosia ottavalle reissarille. Libongilla on taas mahdollisuus päästä retkelle, jossa saattaa törmätä merilehmiin eli dugongeihin.

Kuten aiemmin mainitsin ylipakkaamisen meikäläistä vaivaavan, niin sama tauti se on päällä edelleen. Olen merkannut ylös mukaan otettavaksi mm. jeesusteipin niin kuin sitä ei paikan päältä tarvittaessa saisi. Sitten tuli netistä tilattua hieno ja kallis vedenpitävä lompakko mutta se on sen verran hieno, että tulee kyllä käytettyä muutenkin. No on siellä jo jotain järkevääkin raapustettuna ylös, meinaan riippulukko. En meinaan ihan luota aina paikallisiin lukkoihin tai jokaisen kulkijan 100% rehellisyyteen.

Sellasta tällä kertaa, annetaan kuumeen nousta...

Lähettäjä Rainier 10:44 Arkistoitu paikkaan Thailand Tagged koh_phayam koh_libong jeesusteippi

Lähetä sähköpostiFacebookStumbleUpon

Sisällysluettelo

Ole ensimmäinen kommentoija

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint