Travellerspointin Travel Blogit

Koh Lipe

Rantaelämän peruskurssilla...

sunny 34 °C

No niin!!

Rainier on päässyt turvallisesti Lipelle. Tää on saman tyylinen saari kuin PhiPhi mutta edelleen sellainen kuin PhiPhi oli joskus ennen suuria turistilaumoja. Rauhallista ja chilliä menoa mutta ei ihan kuollutta kuitenkaan.
Lämpöä piisaa kolmenkymmenenviiden korvilla ja arska on paistanut pilvettömältä taivaalta. Nyt illalla tosin tuli ekat pilvet taivaalle ja eka virkistävä sateen poikanen. Ei tehnyt lainkaan pahaa pieni ilman raikastus...
Jack Jungle's, jossa meijän piti alunperin majoittua oli täynnä ja saatiin sitten bungalowi Bonus Resortista. Ei mitään luksusta mut ihan jees, hintaa ainoastaan 400bht/yö.
Tääl Lipellä ois tarkotus hengailla keskiviikkoon saakka ja sit lähteä veneellä Lantan suuntaan. Meinataan pysähtyä jollekin pikkusaarelle matkan varrella mutta minne, niin sitä ei olla vielä päätetty. Mihinkäs tässä ois hoppu valmiissa maailmassa?

Lennot tänne meni ihan hyvin, kaikki oli suht. ajallaan ja kamatkin tuli perille meidän mukana. Air France oli positiivinen uusi tuttavuus vaikka monet ovat sitä haukkuneet. Kaikki juomat kuuluivat edelleen hintaan ja sai jopa shamppanjaa aperitiiviksi. ISO PLUS!! :) AirAsia oli kanssa uusi tuttavuus ja yks parhaista halpiksista, joilla oon kulkenut. Tosin meijän pomppu Bangkokista Hat Yaihin ei kestänyt kuin reilun tunnin.
Minibussi Hat Yain kentältä keskustaan kesti about 20 minsaa ja maksoi 80bht/naama. Siellä majoiduttiin Florida Hoteliin. Se oli parhaat päivänsä nähnyt huorahotelli mut hyvin siellä nukkui ja huone oli hintaansa nähden oikein siisti... Yö maksoi 550bht ja hotelli oli siis 3* pulju.
Oltiin Hat Yaissa niin myöhään ettei paljoa siellä mitään nähty tai tehty. Lähimmästä matkatoimistosta ostettiin meno Lipelle ja se maksoi 600bht/naama. Hinta oli yllättävän halpa ja matka sitten tottakai yllätyksettömän epämukava... Meidän piti olla täällä joskus puol2 perillä perjantaina mutta todellisuudessa oltiin vasta joskus viiden aikoihin. Meillä oli Thaimaan hitain ja epämukavin minibussi ja alkumatka taitettiin tuktukilla, niin eihä n me ikinä ehditty siihen luvattuun lauttaan vaan tultiin jollain aivan muulla. Perille kuitenkin päästiin ja hintakin piti kutinsa, kaikki loppujen lopuksi siis hyvin.

Pari päivää ollaan sitten treenattu arskanottoa ja palettu. Ei paljoa auttanut 30 arskakerroin, vaikka Pörmäri siel naureskeleekin et vittu mikä turisti. Kyl mäkin sitä pelkkää oilia alan laittaa, kun vähän saan rusketus-Rainieria esiin... Voidaan kattoa millanen euroneekeri täält tulee kotiin, toiv. mahdollisimman musta, viel ku muutenkin muuttuis siihen suuntaan.. Peli ei vaan kasva auringossa.. :(

Kaikki siis hyvin, olkaa huoleti... Nyt meen ottamaan päivän ekan Changin, palaillaan tarinatuvalle tulevina päivinä...

Lähettäjä Rainier 4:35 Arkistoitu paikkaan Thailand Tagged koh lipe hat_yai bonus_resort

Lähetä sähköpostiFacebookStumbleUpon

Sisällysluettelo

Ole ensimmäinen kommentoija

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint